Υλικά
Γαρίδες
1-2 φύλλα δά...φνη
4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φετούλες
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
μισό ποτήρι κονιάκ μαζί με λίγο νερό .
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι το σκόρδο και τις γαρίδες [ αφού πρωτα τις έχουμε πλύνει και στραγγίξει] μέσα στο τηγάνι .
Σωτάρουμε για 7-8 λεπτά και σβήνουμε με το κονιάκ-νερό.Προσθέτουμε και
τα δαφνόφυλλα,και το αλατοπίπερο,και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η
σαλτσούλα του .
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου