| 0 σχόλια ]


Υλικά για ένα μεγάλο πυρέξ:

2 πακέτα πτι-μπερ
3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα
1200 ml γάλα
8 κουταλιές ζάχαρη
γάλα και κονιάκ για να μουσκέψουν τα μπισκότα
1 κουταλιά βούτυρο
Τρούφα για γαρνίρισμα

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με την ζάχαρη.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και διαλύουμε μέσα το άνθος αραβοσίτου.
Προσθέτουμε και το βούτυρο και ξαναβάζουμε στη φωτιά για 2 λεπτά ανακατεύοντας διαρκώς για να δέσει η κρέμα.
Μόλις πήξει την αποσύρουμε.
Βουτάμε ελαφρά τα μπισκότα στο γάλα με το κονιάκ και τα στρώνουμε σε πυρέξ ή πιατέλα.
Απο πάνω βάζουμε μια στρώση κρέμας.Συνεχίζουμε με μπισκότα και κρέμα κάνοντας άλλες δυό στρώσεις.
Τελειώνουμε με κρέμα, γαρνίρουμε με την τρούφα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για καμμιά ώρα μέχρι να σφίξει η κρέμα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου