| 0 σχόλια ]

Υλικά

1 κιλό γαρίδες
1 καρότο ψιλοκομμένο στρογγυλά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
5 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
2 ώριμες ντομάτες ψιλοτριμμένες
1 κουταλιά σούπας κοφτή πελτέ αλατοπίπερο
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε εντελώς τις γαρίδες από το κέλυφος τις πλένουμε και τις βάζουμε στο σουρωτήρι . Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζουμε γύρω στις 10 γαρίδες για να κρατήσουμε το ζουμί τους .
Βάζουμε το λάδι ,το κρεμμύδι,το σκόρδο να μαραθούν σε ένα βαθύ τηγάνι.
Προσθέτουμε το καρότο κομμένο σε πολύ λεπτές φετούλες ανακατεύουμε και προσθέτουμε και τις γαρίδες .
Ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε τις ντομάτες ,τον πελτέ,αλατοπίπερο ,κι ελάχιστο νεράκι . Μαγειρεύουμε περίπου 15 λεπτά να δούμε να πήξει η σάλτσα.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου