| 0 σχόλια ]

Υλικά

1 πακέτο κανελλόνια
½ κιλό μυζήθρα ανάλατη
¼ κασέρι τριμμένο
1 αυγό
Αλάτι και πιπέρι
Μια δόση σάλτσα ντομάτας
Λιώνουμε με πηρούνι τη μυζήθρα και την ανακατεύουμε με το κασέρι, λίγο αλατοπίπερο και το αυγό.
Γεμίζουμε τα ωμά κανελλόνια με ένα κουταλάκι, φροντίζοντας να πάει η γέμιση προς τα μέσα, αλλά να μην παραγεμίσουν. Τα αραδιάζουμε σε ταψί και τα περιχύνουμε με την σάλτσα ντομάτας φροντίζοντας να τα καλύψει τελείως. Αν μας φανεί η σάλτσα πολύ πηχτή και δεν φτάνει να τα καλύψει προσθέτουμε λίγο νεράκι ή ακόμα καλύτερα λίγο γάλα. Πασπαλίζουμε με μπόλικο κασέρι και παρμεζάνα και καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45-50 λεπτά περίπου.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου