1 ψάρι κατεψυγμένο μπακαλιάρο ξεπαγωμένο πλυμένο και κομμένο σε ροδέλες
1 ποτήρι κρασί λευκό
ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαιντανό ι ματσάκι μικρό
2-3 κλωναράκια άνηθο
2 -3 κλωναράκια σέλινο
2 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες ολόκληρες
1 ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά σούπας πελτέ αραιωμένη σε ένα ποτήρι ζεστό νερό
αλάτι,πιπέρι ,ελάχιστη ζάχαρη
1κιλό πατάτες
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι μας και τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα σωτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν σε μέτρια φωτιά περίπου 5 λεπτά,προσθέτουμε και τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες και γυρνάμε με ξύλινη κουτάλα να σωταριστούν μαζί με τα κρεμμύδια γιά άλλα 5 λεπτά .Σβήνουμε με το κρασί ,και μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε ολα τα λαχανικά ,μαιντανό,σέλινο,άνηθο,σκόρδο,
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου