| 0 σχόλια ]

ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ
4 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο ψιλό.
100 γραμ.μπέικον ψιλοκομμένο φυλλαράκια βασιλικού
αλάτι ,πιπέρι τριμένο
πεκορίνο
Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε 8 κουταλιές λάδι τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια ,όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε το μπέικον ,το σκόρδο,λίγο αλάτι,πιπέρι άφθονο τα φύλλα βασιλικού,και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας προσεκτικά μην χαλάσουν τα κολοκυθάκια.
Βράζουμε τα μακαρόνια al dente,tτα στραγγίζουμερίχνουμε την σάλτσα κολοκυθιών ζεστή 4-5 κουταλιές πεκορίνο και ανακατεύουμε και σερβίρουμε !








Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου