| 0 σχόλια ]

Υλικά

1 φλυτζάνι του τσαγιού κριθαράκι μέτριο 2 κύβοι κότας ,η κρέατος 2 μικρά κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη 3-4 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο 9 ποτήρια νερό 2 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα τυρί τριμμένο κατά προτίμηση παρμεζάνα.
Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το νερό ,ρίχνουμε τους κύβους και ανακατεύουμε μέχρι να λειώσουν . Προσθέτουμε και τον πελτέ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί εντελώς . Ρίχνουμε και τον μαιντανό ψιλοκομμένο ,και την πάπρικα. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε και το ζυμαρικό [κριθαράκι εδώ ]χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε περίπου για 15-με 20 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας το κάθε πιάτο με τριμμένο τυρί



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου