| 0 σχόλια ]

Υλικά

500 γρ φάβα
ξερό κρεμμύδι
ελιές
κάπαρη
λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τη φάβα για 1 ώρα περίπου.Τη βράζουμε για 45 - 50 λεπτά και ξαφρίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Προσέχουμε το νερό ώστε στο τέλος να μείνει με ελάχιστο χωρίς να χρειαστεί να πετάξουμε.Όταν θα είναι κάπως έτσι κλείνουμε τη φωτιά και πολτοποιούμε με ένα μίξερ χειρός και ρίχνουμε το χυμό από 2 λεμόνια.Προσθέτουμε αλάτι και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, κάπαρη και ελιές.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου