Υλικά
1 κιλό γαύρος
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (ολόκληρο)
αλεύρι - αλάτι
ελαιόλαδο
ΣΑΛΤΣΑ
3 ντομάτες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
1/2 κουτί κονσέρβας ντοματάκια
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι - πιπέρι
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Κόβετε τα κεφάλια από τα ψάρια, τα πλένετε και τα αφήνετε λίγο να στραγγίξουν.Αλευρώνετε, αλατίζετε και τηγανίζετε με το πιπέρι σε καυτό λάδι.Τοποθετείτε το γαύρο σε ένα πυρέξ.Ετοιμάζετε τη σάλτσα ντομάτας.Σοτάρετε το κρεμμύδι με το λάδι και ρίχνετε την ντομάτα και λίγο νερό.Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει για 40'.Ρίχνετε τη σάλτσα πάνω στον τηγανισμένο γαύρο.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου