| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 κιλο πανσετα χοιρινη (ζητηστε να σας το ανοιξουν οπως στην φωτογραφια απο τον κρεοπωλη)
3 ραβδους γραβιερα
2-3 ραβδους ρεγκατο
λιγες μακροστενες λωριδες απο διαφορες πιπεριες(μπορειτε κ μονο με πρασινη}
4-5 φετουλες μπεικον (προαιρετικα γινεται πιο νοστιμο)μουσταρδα,
ελαχιστο αλατι ,κ πιπερι .
3 ποτηρια νερο
σπαγγο
Εκτέλεση
ανοιγουμε σε μια πιατελα το κρεας αφου το εχουμε πλυνει κ σκουπισει καλα,το αλατοπιπερωνουμε ολο γυρω γυρω ,κ μετα σε ολη την επιφανεια του βαζουμε μουσταρδα κ αν θελουμε λιγες φετουλες μπεικον σε ολο το κρεας οπως το βλεπουμε(προαιρετικο αλλα λιωνει το μπεικον κ δινει νοστιμια),μετα στην μια ακρη(γιατι θα το τυλιξουμε)του βαζουμε τα τυρια.τις πιπεριες κ το τυλιγουμε σφιχτα ,το δενουμε με σπαγγοκαι του βαζουμε μουσταρδα κι απ εξω .το βαζσε μια γαστρα καλλυτερα και ριχνουμε το νερο 3 ποτηρια νερο (εγω ριχνω κ λιγο κρασι μαζι)και το ψηνουμε στους 200 βαθμους .για 2 ωρες,κατα διαστηματα να ανοιγετε την γαστρα με προσοχη και να το γυρνατε ,αλλα κ να το ελενχετε..γινεται πολυ νοστιμο ,οταν κρυωσει το κοβετε σε ροδελλες και το σερβιρετε ,συνοδευετε με σαλατα σκετο,η με ρυζι ,η με πατατες ,η πουρε ,οτι σας αρεσει.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου