| 0 σχόλια ]

Ντιπ ελιάς

80 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
4 σκελίδες σκόρδο χωρίς το φύτρο
2 αντζούγιες
1 κουταλιά σούπας κάπαρη στραγγισμένη
1 ξερή πιπερίτσα τσίλι χωρίς τα σπόρια
1 τσιμπιά φρέσκο δεντρολίβανο και θυμάρι
Ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Ντιπ ελιάς

80 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
4 σκελίδες σκόρδο χωρίς το φύτρο
2 αντζούγιες
1 κουταλιά σούπας κάπαρη στραγγισμένη
1 ξερή πιπερίτσα τσίλι χωρίς τα σπόρια
1 τσιμπιά φρέσκο δεντρολίβανο και θυμάρι
Ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου