Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες 500 γρ.
15 φέτες μπέικον
1 κούπα ρεγκάτο τριμμένο
1 κούπα ένταμ τριμμένο
2 κολοκυθάκια σε φέτες τηγανισμένα
2 κούπες αραιή μπεσαμέλ
1 κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6-7 λεπτά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί, σουρώνουμε και στρώνουμε τις ταλιατέλες. Κόβουμε σε κομμάτια τις φέτες μπέικον και τις τσιγαρίζουμε αρκετά σε αντικολλητικό τηγάνι να γίνουν τραγανές. Τις στρώνουμε πάνω από τις ταλιατέλες και πάνω από αυτές τα τριμμένα κασέρια. Τέλος στρώνουμε τις τηγανισμένες φέτες κολοκυθιού, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σκεπάζουμε με τη μπεσαμέλ. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η μπεσαμέλ.
Ένα πολύ γευστικό πιάτο κατάλληλο για μπουφέ, βραδινό ή κυρίως πιάτο.
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου