| 0 σχόλια ]

Υλικά
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη γλυκές πιπεριές ψιλοκομμένες, 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ¼ κουταλάκι γλυκού αποξηραμένο θυμάρι, ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι, 1 φλιτζάνι πλυμένο και ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο, 1 μικρή καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη, 2 φλιτζάνια κόκκινα φασόλια κονσέρβας, που θα ξεβγάλετε με νερό και θα αφήσετε να στεγνώσουν, 2 κουταλιές σούπας μηλόξιδο, 2 φλιτζάνια ζεστό μαγειρεμένο ρύζι.
Εκτέλεση...
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέστε τις πιπεριές, το σέλερι, το σκόρδο και το θυμάρι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10’ μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν και να αρχίσουν να αναδίνουν το άρωμά τους. Προσθέστε τα φασόλια και το μηλόξιδο, τον κόλιανδρο και όσο αλάτι θέλετε και ψήστε για περίπου 3’. Μοιράστε το μαγειρεμένο ρύζι της αρεσκείας σας σε 4 ρηχά μπολ. Τοποθετήστε από πάνω το μείγμα των φασολιών και σερβίρετε με τη συνοδεία πράσινης σαλάτας.



Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου